Ring 45 96 35 31 og tal Outdoor Reklame med Jesper –

Gør dit produkt til en del af gadebilledet

Outdoor reklame er et begreb, der dækker over en lang række forskellige udendørs muligheder for at reklamere for dit firma og dets produkter. Kendskabsgraden blandt dine potentielle kunder stiger markant, alene ved blot at være en del af gadebilledet – for eksempel i form af  stilladsreklamer,  facadeskilte eller et reklamebanner.

Storbildsbolaget/Reklameprint har ekspertisen, erfaringen og det mest moderne udstyr til at kunne fremstille det bedste produkt.

Stilladsreklamer er en effektiv form for outdoor reklame, høj synlighed og som kan ramme dine målgruppe til en langt lavere kontaktpris end fx avisannoncer.

Folieprint i både mindre og større formater er en form for outdoor reklame, der giver en enkel og spændende effekt i bybilledet.

Bannere af net eller dug er den hurtigste og letteste vej til en direkte og pågående her-er-vi reklame. I størrelser fra ganske få kvadratmeter til mange hundrede kvadratmeter er der plads til budskaber af alle slags.

Vi har udført så mange spændende opgaver for vores kunder, at du er sikker på at få den mest professionelle rådgivning – samt moderne produktionsudstyr, der garantere dig det bedste produkt.

Storbildsbolaget Danmark
Prinsessevej 12
2800 Kgs. Lyngby
Telefon 45 96 35 31
info@reklameprint.dk